Predstavljamo drugi broj biltena projekta Inicijativa za socijalno uključivanje starijih osoba koji finansiraju Evropska unija, Austrijska agencija za razvoj i Austrijski Crveni krst. Projekat se implementira u pet zemalja Zapadnog Balkana: Albaniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji. Projektom koordinira Crveni krst Srbije.

 

I u ovom broju predstavićemo aktivnosti projekta Inicijativa za socijalno uključivanje starijih osoba, ali se takođe bavimo različitim temama: prednosti i mane mreža, aktivnosti mreža organizacija civilnog društva na zapadnom Balkanu, Austrijski Crveni krst i aktivnosti usmerene na starije u vanrednim situacijama, u susret prvom oktobru, Međunarodnom danu starijih osoba, gostujuća kolumna koju piše Jemma Stovell iz organizacije HelpAge International na temu ejdžizma. Zahvaljujemo se na vašem interesovanju i nadamo se da ćete uživati u čitanju.

 

Preuzmite “BILTEN br. 2 Inicijativa za socijalno uključivanje starijih osoba.pdf” BILTEN-BR-2-Inicijativa-za-socijalno-uključivanje-starijih-osoba.pdf – Preuzeto 370 puta – 1 MB