Ideja: Kako bismo naše starije (65+) učinili ravnopravnijim članovima modernog društva želimo da predstavimo njihove veštine i umeća kroz seriju kratkih videa. Na ovaj način oni će svoje savete, značajno iskustvo i razne veštine preneti pre svega mlađoj publici, ali i starijim generacijama i tako ući u svet digitalni svet u kojem će njihovo znanje i iskustvo ponovo postati relevantno i korisno za širu zajednicu. Ovaj projekat ideja je kompanije Vip mobile koja će omogućiti i njegovu realizaciju.

Više o projektu: Zajedno sa odabranim sugrađanima koji pripadaju populaciji 65+,a među kojima možete biti i Vi, ideja je da pripremimo seriju zabavnih i edukativnih Jutjub (YouTube) videa pod nazivom „Stari znalci“ i u njima predstavimo njihove veštine i umeća na različite teme, poput: „Kućne majstorije“, „Priče sa korzoa“, „Od bašte do trpeze“, „Recepti za život“ ili slobodne kategorije.

Ovaj projekat (kanal) zvanično će biti predstavljen sredinom novembra, dok će priprema videa početi tokom oktobra.

Pozivamo Vas da, ukoliko ste zabavni, kreativni, talentovani, ili imate želju da se oprobate pred kamerom, budete deo projekta u koji su se već uključile neke od poznatih ličnosti uz koje ste odrasli. Glumci Jelisaveta Seka Sablic, Vlasta Velisavljević i književnik i pesnik Ljubivoje Ršumović, kao lica koja su davno pokazalo, a i danas nastavljaju da dokazuju kakvi su „stari znalci“ inspirisaće Vas svojim videima da se oprobate u sličnoj ulozi.

Uz ovaj poziv dostavljamo Vam i formular kako biste se ukratko predstavili.

Javite nam se da važne životne lekcije prenesemo i mlađim generacijama kojima će biti od velike koristi.

 

Vip mobile

 

Preuzmite “STARI-ZNALCI_formular.pdf” STARI-ZNALCI_formular.pdf – Preuzeto 168 puta – 676 KB