Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da u petak, 24.09.2021. godine, uzmete učešće na webinaru Dekada zdravog starenja koji organizuje Gerontološko društvo Srbije. Webinar će biti održan u on-line formi putem platforme Zoom sa početkom u 11 časova, dok je predviđeno vreme trajanja događaja 1h.

U cilju podizanja znanja i informisanosti o starenju kao fenomenu, kao i koliko je važno ulagati u svoju starost kako pre, tako i kada ona dođe, Gerontološko društvo Srbije organizuje on-line događaj. Na predavanju reč će imati:

  1. psiholog Nataša Todorović, predsednica Gerontološkog društva Srbije i stručni saradnik Crvenog krsta Srbije.
  2. Prim dr sci med Katarina Boričić, šef Odeljenja za vaspitanje za zdravlje, promociju zdravlja u zajednici i socijalnu mobilizaciju u Centru za promociju zdravlja, Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“.
  3. dr Irena Dželetović Milošević, Potpredsednica Gerontološkog društva Srbije i rukovodilac Kancelarije za zdravlje starijih GZZJS.

Nakon predavanja biće otvorena diskusija sa učesnicima.

Razlog više da se o ovoj temi govori je i dekada 2021.-2030. koju su Ujedinjene nacije proglasile Dekadom zdravog starenja. Dok će Svetska zdravstvena organizacija predvoditi međunarodnu akciju za poboljšanje života starijih ljudi, njihovih porodica i zajednice kao deo inicijative Dekada zdravog starenja 2021.-2030.

Događaju možete prisustvovati klinkom na link koji sledi (Potrebno je da se preko datog linka registrujete u bilo kom trenutku pre webinara, nakon registracije će Vam stići mail sa linkom preko koga na dan webinara možete pristupiti samom događaju.):
https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZElcuCvqDsrH9xHFxNf5JexGYG1Y_SBs53G

PDF pozivnica:

Dekada zdravog starenja, pozivnica GDS